Over mij

Ik heet Joosje Campfens en ik werk als copywriter en storyteller en ik geef schrijfcursussen en workshops.

Samen met mijn echtgenoot Pepijn, mijn dochters Yuna van 9 en Arwen van 6 woon ik in een heerlijk huis in Hillegom. Mijn droomhuis. Daar staan kasten vol LP’s (langspeelplaten). Van Dolly Parton tot Nirvana. Er staat een zesde-hands trampoline in de voortuin. De rand is kapot en rondom getaped met zwarte tape.

Ik vergeet ook weleens de tanden van mijn kinderen te poetsen maar nooit van mezelf. Ik lees heel erg veel en vind het ‘zonde’ als ik een boek niet uit lees. Boeken gooi ik niet weg maar geef ze door aan bekenden of de kringloopwinkel.

Bijna iedere dag start ik met een wandeling, ik dwaal, mijmer en praat ik in mezelf over mezelf, de stukken die ik die dag ga schrijven of ik denk na over de schrijfles die ik ga geven. Bij thuiskomst zet ik een sterke filterkoffie, ruim de eettafel op en begin met mijn schrijfwerk.

Tijdens mijn lunchpauze wil ik een half uur yoga doen onder begeleiding van mijn vaste YouTube instructrice of mediteren. Dit lukt zelden.

Mijn avonden vul ik over het algemeen met Netflixen en chocolade koekjes eten of een schrijfcursus geven.

Dat ben ik in een notendop, en jij?

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

Meer informatie?
Stuur een mailtje naar joosje.campfens@gmail.com of bel mij op 0614992641.