Wie is die vrouw?

Ik heet Joosje Campfens en ik werk als copywriter /storyteller en geef schrijflessen. Samen met mijn echtgenoot Pepijn, Yuna (9) en Arwen (6) woon ik in een heerlijk huis in Hillegom. Mijn droomhuis. Daar staan kasten vol LP’s (langspeelplaten) van Dolly Parton tot Nirvana. Er staat een zesde-hands trampoline in de voortuin. De rand is kapot en is rondom getaped met zwarte tape.

Ik vergeet ook weleens de tanden van mijn kinderen te poetsen maar nooit van mezelf. Ik lees heel erg veel en vind het ‘zonde’ als ik een boek niet uitlees. Boeken gooi ik niet weg maar geef ze door aan bekenden of de kringloopwinkel.

Bijna iedere dag start ik met een wandeling, ik dwaal, mijmer en praat ik in mezelf over mezelf, de stukken die ik die dag ga schrijven of ik denk na over de schrijfles die ik ga geven. Bij thuiskomst zet ik sterke filterkoffie, ruim de eettafel op en begin met mijn schrijfwerk. Op de dagen dat de kinderen thuis zijn werk ik aan een keukentafel bij een vriendin. Als een vriendin de kinderen thuis heeft zit ze bij mij te werken. Dit is motiverend en soms iets te gezellig.

Tijdens mijn lunchpauze wil ik een half uur yoga doen onder begeleiding van mijn vaste YouTube instructrice. Dit lukt zelden.

Mijn avonden vul ik over het algemeen met Netflixen en chocoladekoekjes eten of een schrijfcursus geven.

Dat ben ik in een notendop, en jij?

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

Alvast even mailen? Dat kan. 
Joosje.campfens@gmail.com