Privé schrijfles en coaching

In deze schrijfles en coaching ga ik je rugzak volstoppen met handige gereedschappen om beter te gaan schrijven. We werken drie lessen in het Koningshof en drie lessen in huis. In de lente en zomer werken we maar één les binnen.

Al wandelend langs het groen vertel ik je hoe een kader werkt. Of over zintuigelijk en beeldend schrijven. We bespreken alles  dat van toepassing is op jouw leerproces.

Ik ben jouw klankbord en geef antwoord op al je schrijf vragen. Ik prikkel je gedachten waardoor je geïnspireerd wordt en verder komt. De ene week gaan we wandelen de andere week zitten we te werken. Het is een schrijfcoaching en schrijfles. We verdiepen je schrijven en je verhaal. Waar ben je onzeker over? Waarom loop je telkens vast? Wat kan er beter en hoe? Het verhaal waar je deze cursus gaan we onder de loep nemen. Je krijgt wekelijks feedback op jouw vorderingen.

Na zes bijeenkomsten is dit afgerond en kan je zelfstandig verder.

Zes lessen van een uur
Je leert jouw struikelblok(ken) overwinnen en herkennen. Je ontwikkelt een eigen stijl en hoe je daar comfortabel mee aan de slag kan (blijven) gaan. Je gaat ook heel veel Darlings Killen (schrijven is namelijk schrappen). Je leert jouw valkuilen herkennen. Want waarom eindigen er zoveel teksten onafgemaakt op je bureaublad? Wil je niet te veel tegelijk vertellen?

Huiswerk 
Na iedere bijeenkomst ga je verder aan de slag met je bevindingen. Je gaat er over nadenken en je verhaal verder uitdiepen. De ene week is dit op papier de andere week in gedachten. Dit bespreken we de eerstvolgende les. Reken op twee uur extra per week.

Kosten
€300. Zes bijeenkomsten van een uur.